Путін поскаржився на «затягування» війни в Україні

При цьому він продовжує шукати виправдання повномасштабного вторгнення до нашої країни.

Російський диктатор Володимир Путін поскаржився на «затягування» війни в Україні. Вже традиційно він звинувачує у всьому США. Слова Путіна передають росЗМІ.

Читайте також: Військовий експерт розповів про «гібридний» контрнаступ ЗСУ

Так, скарги Путіна на «війну, що затягується» і допомогу США Україні у відновленні її територіальної цілісності, видворенні рашистів і деокупації всіх своїх територій прозвучали на Московській конференції з міжнародної безпеки.

«Ситуація в Україні показує, що США намагаються затягнути конфлікт», – каже диктатор.

Після цього він знову почав шукати нові виправдання повномасштабному вторгненню в нашу країну та окупації української території. Господар Кремля намагається переконувати, що напад на Україну стався «повною відповідно до Статуту ООН».

Читайте також: ЗСУ ліквідували на Донбасі чиновника-«волонтера» із РФ – ЗМІ

Пішов Путін і далі. Він оголосив про бажання ізольованої від цивілізованого світу Росії побудувати «демократичний світ» разом із якимись союзниками, партнерами та однодумцями. Але про яких союзників йдеться, диктатор не уточнив.

Нагадаємо, що поки що Путін скаржиться на допомогу США українським воїнам для боротьби з рашистами, в тимчасово окупованому Криму проходить демілітаризація складів і військових частин росіян.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.