ЗСУ на півдні вдарила по двох опорних пунктах окупантів

Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку стабільно складна, але контрольована.

Військовослужбовці Збройних сил України знищили два опорні пункти та два райони зосередження озброєння російських загарбників на півдні країни. Про це у вівторок, 16 серпня, повідомляє Оперативне командування Південь у поточному зведенні у Facebook.

 

«Українська авіація вразила два опорні пункти та два райони зосередження озброєння та техніки ворога в районах Новопетрівки та Максимівки.

 

Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань знищено 23 загарбники, 152-мм гармату-гаубицю, сім одиниць броньованої та автомобільної техніки.

 

У Сухому Ставці знищено ворожий пункт постачання боєприпасів. Остаточні втрати ворога уточнюються», — йдеться у повідомленні.

 

Протягом дня за підтримки артилерій та авіації ворог намагався провести штурмові дії щодо покращення свого тактичного становища у напрямку Новогригорівки та Білогірки.

 

«Продовжуючи обстрілювати населені пункти в тилових районах, ворог вдарив Ураганом Великою Костромкою та Миколаєвом, а з важкої артилерії типу Піон обстріляний Марганець. Без людських втрат», — йдеться у повідомленні.

 

Новини от Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet