«Вибір без вибору»: РФ готує фейковий референдум на Луганщині

Окупанти активно займаються агітацією.

Російські окупанти поспіхом готуються до фейкового референдуму на Луганщині. Як повідомив в ефірі телемарафону голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, бойовики вже обрали місце проведення та займаються активною агітацією.

Читайте також: ЗСУ відбили три спроби штурму на Луганщині

Гайдай розповів, що російські загарбники заманюють людей продуктами, водою, будівельними матеріалами, а також обіцянками «гарного життя» з екрана пересувного телевізора з пропагандою.

«Свого роду – це шантаж. «Ми вам допоможемо задовольнити первинні потреби, а ви йдете на «референдум». Якщо ні – вмирайте, і без вас результат намалюємо,” – зазначив голова ОВА.

Бойовики вже становлять реєстр приміщень, де проведуть вибори без вибору, як зазначив Сергій Гайдай. Російські бойовики роздають пропагандистські газети, в яких змушують місцевих мешканців прийти та проголосувати.

Раніше ми писали, як живе Сєвєродонецьк в окупації. Росіяни обіцяють світле майбутнє в розбитому ними місті, але навіть не можуть відремонтувати світло, газ і підготувати місто до опалювального сезону.