Кремль запрошує Київ підписати капітуляцію – ОП

У Зеленського прокоментували переговорний настрій Кремля

Кремль через своїх офіційних та неофіційних спікерів запрошує Україну до капітуляції. Про це заявив у Twitter радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Читайте також: Шрьодер закликав запустити Північний потік-2

Раніше колишній канцлер Німеччини Герхард Шрьодер після поїздки до Москви заявив, що президент РФ Володимир Путін відкритий для переговорів з Україною. Подоляк вважає, що через колишнього німецького канцлера Кремль озвучив свою позицію.

«Однією рукою Росія підвищує градус терору новими варварськими злочинами, іншою – запрошує до капітуляції. Шрьодер – відомий глашатай імперії та голос при царському дворі. Якщо Москва хоче діалогу – м’яч на її полі», – наголосив Подоляк.

Читайте також: Мєдвєдєв анонсував окупацію Грузії та Казахстану

Водночас радник голови ОП зазначив, що для початку мирних переговорів з Україною російському керівництву достатньо віддати військам наказ на припинення вогню та вихід з України.

Нагадаємо, раніше сьогодні на тему переговорів також спікер Кремля Дмитро Пєсков. За його словами, РФ готова до переговорів на власних умовах.

Підпишись на наш Telegram-канал» rel=»nofollow» target=»_blank»>висловився також спікер Кремля Дмитро Пєсков. За його словами, РФ готова до переговорів на власних умовах.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.