Росіяни вночі обстріляли Миколаїв: є жертви

Бойовики відкрили вогонь по Миколаєву та двох районах області.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив про ситуацію в області станом на 8 ранку 31 липня. Вночі, після 1 години ночі та вранці, близько п’ятої години, росіяни масово обстріляли Миколаїв.

Читайте також: На двох напрямках РФ вела штурм, але відступила – Генштаб

В обласному центрі, попередньо, загинула 1 особа, ще двоє отримали поранення. Також пошкоджено об’єкти інфраструктури: готель, спорткомплекс, два заклади освіти, СТО та житлові будинки.

Внаслідок прильотів виникло кілька пожеж: горіла двоповерхова будівля, прибудова до житлового будинку, два гаражі та дві хазяйські споруди.

30 липня, приблизно о 16:30, у Миколаївському районі сталася пожежа. Йдеться про обстріляне село Лупарево Галицинівської громади, де спалахнув дачний будинок. Постраждалих немає.

У Баштанському районі 30 липня, приблизно о 15.00, були обстріли за межами села Червона Долина Широківської громади. Постраждалих немає.

Триває обстріл територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади, під постійним ворожим вогнем села, що перебувають на лінії розмежування. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

Раніше ми писали, що Миколаїв зазнав масованого обстрілу. Мер міста називає його, ймовірно, найсильнішим за весь час.