У ДТП у Запоріжжі загинули двоє пішоходів, четверо у лікарні

Водій різко змінив напрямок руху вправо та наїхав на припарковані п’ять автомобілів. Ті зазнали пошкоджень і зіткнулися з групою людей.

 

У Запоріжжі 30-річний водій автомобіля BMW влетів у припарковані машини, які зачепили пішоходів, що проходили поруч. Про це 28 липня повідомили у поліції Запорізької області.

 

«Сьогодні близько 13 години водій BMW 1992 року народження їхав вулицею Європейською. Водій різко змінив напрямок руху вправо і наїхав на припарковані п’ять автомобілів. В результаті ці легковики отримали пошкодження і зіткнулися з групою людей, що знаходилася на узбіччі», — йдеться у повідомленні.

 

Внаслідок аварії один пішохід загинув на місці пригоди. Ще п’ятеро громадян віком від 25 до 50 років, серед яких одна жінка, з травмами різного ступеня важкості, доставлені до лікарні.

 

 

 

 

У лікарні чоловік 1972 року народження від отриманих травм помер. За даними експертизи, водій BMW був тверезий. Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волинській області сталася смертельна ДТП, жертвами якої стали боєць Нацгвардії та співробітник Нацполіції.