У ЗСУ тепер можна замовити напис на снаряді, випущеному по ворогу

Кожен охочий за гроші може надіслати своє персональне послання окупантам

В Україні запустили сайт, на якому можна заплатити ЗСУ за напис на снаряді, бомбі чи ракеті, якими потім ударять по російських окупантах. Як розповів засновник проекту Назар Гулік, сервіс RevengeFor.com запустили за підтримки благодійного фонду «Повернися живим» та порталу «Мілітарний».

Читайте також: РФ втратила в Україні вже понад 40 тис осіб — Генштаб ЗСУ

Хоча скористатися “послугою” можуть у тому числі українці, основною цільовою аудиторією все ж таки є іноземці.

«Іншими словами — метавсесвіт, де пан з Бельгії може в’ї@ти по русні ракетою з дивана або з бару в селі під Брюсселем», — говорить Гулик.

Мінімальний донат, за який можна відправити окупантам персональне послання, також розрахований не на українську аудиторію – 500 доларів.

Читайте також: ЗСУ остаточно звільнили Андріївку та Лозове

«Яка причина вашого бажання помститися Росії? Зруйновані людські життя та розбиті мрії? Десятиліття окупації та розстріляні революції? Рукотворний голод та глобальні штучні катастрофи? Допоможіть українським солдатам покарати Росію за все», – йдеться на сторінці проекту.

Виручені від донатів гроші підуть на потреби української армії.

Нагадаємо, в ОП знову закликали окупантів піти з Херсона, поки є можливість. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк удруге закликав російських окупантів добровільно піти з Херсона.

Підпишись на наш Telegram-канал, якщо хочеш першим дізнаватися про головні новини.