УКРАЇНА

Харківська область зазнала атаки: 21 постраждалий, у тому числі 5 дітей

Удари вразили Шевченківський, Салтівський та Холодногірський райони міста Харкова, а також місто Чугуїв.

Ввечері 27 жовтня 2024 року Харківщина зазнала масованої атаки з боку ворога, в результаті якої постраждали 21 особа, включаючи 5 дітей. Ударів було завдано по Шевченківському, Салтівському та Холодногірському районах міста Харкова, а також по місту Чугуєву, що в Харківській області. Про це повідомляє ДСНС.

Читайте також: Українські сили знищили 1 680 окупантів і 51 артсистему за добу – Генштаб

Атака призвела до значних руйнацій та пошкоджень житлової інфраструктури. У Холодногірському районі тривають аварійно-рятувальні роботи, які здійснюють місцеві служби. Ситуація залишається складною, оскільки рятувальники намагаються ліквідувати наслідки атаки та надати допомогу постраждалим.

У Чугуєві сталася пожежа в господарчій споруді, яку швидко ліквідували сили Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Наразі підраховуються збитки та проводиться оцінка пошкоджень.

Правоохоронні органи вже почали розслідування інциденту. Влада закликає жителів дотримуватись заходів безпеки та бути обережними, оскільки ситуація в регіоні залишається напруженою. Постраждалі отримали медичну допомогу, і всі вони перебувають під наглядом лікарів.

Нагадаємо, як захищатимуть Запоріжжя та область від наступу РФ: відповідь ОВА. Запорізька область має стати фортецею, українські військові зміцнюють другу та третю лінії оборони навколо міст.