ВСЕСВІТ

Понад 3 тисячі найманців з КНДР почали злагодження на Курщині: ЦНС

У Курщині, за свідченнями місцевих жителів, понад 3000 найманців з Північної Кореї розпочали злагодження на військових полігонах.

На території Курщини, за інформацією місцевих жителів, понад 3 тисячі найманців з Північної Кореї розпочали злагодження на полігонах. Ці солдати, підпорядковані режиму Кім Чен Ина, проходять навчання, яке, за даними свідків, здійснюється переважно в нічний час. Про це повідомляють у ЦНС.

Згідно з повідомленнями, до групи найманців приєдналися також працівники посольства Північної Кореї, які виконують роль перекладачів та спостерігачів. Їхня присутність свідчить про серйозність намірів Пхеньяна в регіоні, а також про можливе навчання військових тактик, що можуть бути використані під час бойових дій.

Наразі залишається невідомим, коли саме ці солдати будуть направлені в зону бойових дій і як довго триватиме їх злагодження. Однак, за інформацією місцевих жителів, місця їх розташування вже відомі, що викликає тривогу серед українських військових і спецслужб.

Нагадаємо, перші вантажівки з північнокорейськими військовими, ймовірно, вже прибули до Курської області. За даними військового аналітика Девіда Акса, українська розвідка перехопила радіопереговори, які вказують на таємне переміщення північнокорейських солдатів до позицій російської армії у Курській області.