УКРАЇНА

Партизани разом з ГУР підірвали міст в окупованому Бердянську, — джерело

Руйнування мосту порушило залізничне сполучення з Бердянськом, що призвело до неможливості доставки пально-мастильних матеріалів, зброї та боєприпасів для російських військ.

Залізничний міст у тимчасово окупованому Бердянську підірвано завдяки операції місцевого опору у співпраці з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. Окупанти з Росії використовували цей міст для перевезення військових вантажів. Про це РБК-Україні повідомили джерела.

Місцеві жителі увечері 27 жовтня у соціальних мережах повідомили про декілька потужних вибухів.

«В результаті успішних диверсійних дій було підірвано залізничний віадук (міст), розташований між будівлею Водоканалу та автомийкою на Східному проспекті», — відзначило джерело.

За його даними, руйнування мосту суттєво порушило залізничне сполучення з Бердянськом, що призвело до неможливості доставки пально-мастильних матеріалів, зброї та боєприпасів для окупаційних військ у тимчасово окупованому українському місті.

«І хоча місцеві окупаційні ресурси та пропагандисти стверджують, що «всі мости стоять цілі», жодних фото начебто цілого мосту вони не демонструють», — заявило джерело.

Читайте також: У ЦПД заявили про підготовку ворога до масованих ракетних ударів по Україні

Раніше повідомлялося, що в Криму прогриміли вибухи — соцмережі. Окупанти прозвітували про нібито збиття однієї ракети, проте вибухів було значно більше. Їх чули у різних населених пунктах півострова.