ВСЕСВІТ

Росіяни надають одного перекладача на кожних 30 військових КНДР, — ГУР

За даними української розвідки, кількість північнокорейських військових у Росії вже досягла приблизно 12 тисяч осіб.

Українська розвідка перехопила бесіди військових РФ щодо підготовки до прийняття північнокорейських підрозділів у Курській області Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Солдати 810-ї окремої бригади морської піхоти 18-ї армії південного військового округу Росії, що беруть участь у бойових діях на Курському напрямку, обговорюють організаційні моменти, пов’язані з прибуттям воєнних КНДР, умовно названих «батальйон К».

«Для організації взаємодії, окупанти планують закріпити одного перекладача та трьох військовослужбовців Росії за кожними 30 військовослужбовцями КНДР. Однак самі росіяни висловлюють сумнів у можливості забезпечити новоприбулих окупантів російським командним складом», — наголошується в повідомленні.

Проте росіяни висловлюють сумніви щодо здатності забезпечити окупантів, що знову прибули, російським командним складом. За даними української розвідки, кількість північнокорейських військових у Росії вже досягла приблизно 12 тисяч осіб, включаючи 500 офіцерів, серед яких троє генералів із Пхеньяну.

Читайте також: Лукашенко заявив, що участь солдатів КНДР у війні проти України обернеться ескалацією

Нагадаємо, перші солдати КНДР опиняться у зонах боїв 27-28 жовтня – Зеленський. РФ залучить перших військових Північної Кореї до зони бойових дій у період з 27 по 28 жовтня, що є очевидним кроком ескалації з боку Росії.