УКРАЇНА

В ОП спростували заяви Путіна про “секретну пропозицію” України через Туреччину

В Офісі президента України прокоментували слова російського лідера Володимира Путіна про нібито отриману через Туреччину «секретну пропозицію» від України.

В Офісі президента України прокоментували слова російського лідера Володимира Путіна про нібито отриману через Туреччину «секретну пропозицію» від України, підкресливши, що це не відповідає дійсності. Про це заявив радник президента України з комунікації Дмитро Литвин, передає Інтерфакс-Україна.

Читайте також: В одній з областей України готують посилення мобілізації: подробиці

Він зазначив, що в України є своя Формула миру. Проте Путін продовжує наполягати на веденні війни і шукає приводи, щоб ухилитися від згоди на запропоновані умови.

«У нас є Формула миру. Вона є в Статуті ООН. А у нього (у Путіна, ред.) є бажання вести війну, і він винуватець агресії. Тому йому постійно потрібно шукати відмазки, чому він два роки не йде на Формулу миру», — повідомив Литвин у коментарі виданню.

Нагадаємо, під час саміту БРІКС Путін заявив про отримання «секретної пропозиції» від України. Під час пресконференції після саміту БРІКС президент Росії Володимир Путін розповів про пропозицію, передану Україні представником Туреччини на вересневій сесії Генеральної Асамблеї ООН.