УКРАЇНА

Росія зруйнувала офіс Червоного Хреста у Кураховому

У місті Курахове, Донецької області, російські війська обстріляли будинок культури, в якому розташовувався офіс Мар’їнської районної організації Українського Червоного Хреста.

На Донеччині, в місті Курахове в результаті обстрілу російських військ зруйновано будинок культури, в якому розташовувався офіс Мар’їнської районної організації Українського Червоного Хреста. Це стало черговим доказом безжальних атак на цивільні об’єкти та гуманітарні установи, що тривають в Україні під час війни. Про це повідомляє пресслужба організації.

Читайте також: Сікорський заявив, що виплати українських біженців в Німеччині потрібно передавати Україні

Знищення офісу призвело до значних втрат технічно-матеріальних цінностей організації, яка забезпечує гуманітарну допомогу тим, хто цього найбільше потребує. Незважаючи на руйнування, на щастя, під час атаки співробітники та волонтери організації залишилися неушкодженими.

Український Червоний Хрест закликав до негайної реакції міжнародної спільноти, вказуючи на неприпустимість порушень норм міжнародного гуманітарного права. 

Нагадаємо, Віктор Орбан розповів, що його лякає в плані перемоги Володимира Зеленського. Прем’єр Угорщини стверджує, що стратегія перемоги України нібито передбачає розпалення війни.