УКРАЇНА

Чоловік намагався втекти з України з підробленими свідоцтвами про трьох дітей

На кордоні України затримали молодого батька, який намагався виїхати з країни, надаючи підроблені свідоцтва про народження.

На українському кордоні чоловік спробував виїхати з країни з підробленими свідоцтвами про народження трьох дітей, запевняючи прикордонників, що його дружина з малюками перебуває в Німеччині. Про це повідомляє ДПСУ.

Читайте також: У Полтавській області запроваджено аварійні відключення електроенергії через дефіцит потужності

Незважаючи на його запевнення, що малюки, які народилися у липні, перебувають в інкубаторах у Німеччині разом із їхньою матір’ю, прикордонники мали іншу інформацію: жінка насправді залишалася в Україні. 

За словами чоловіка, повернення матері було зумовлено післяпологовою депресією, проте прикордонники виявили, що документи, які він надав, є фальшивими.

“Насправді документи є підробними і не надають права на перетинання кордону. Отож, «плодючому» громадянину загрожує кримінальна відповідальність за їх підробку”, — йдеться  у повідомленні. 

Нагадаємо, правоохоронці запобігли теракту в Києві: затримано російських агентів. Служба безпеки України (СБУ) спільно з Національною поліцією успішно запобігли кривавому теракту в Києві, організованому російською військовою розвідкою (ГРУ).