УКРАЇНА

Туман та температура до 17°: яка погода чекає на Україну 24 жовтня

24 жовтня в Україні обіцяє бути прохолодним, з мінливою хмарністю і відсутністю опадів.

У четвер, 24 жовтня в Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Вночі та вранці в західних областях, а також у Житомирській та Вінницькій областях, місцями спостерігатиметься туман. Про це повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі.

Читайте також: В Україні повторно перевірять підприємства на критичність для бронювання від мобілізації

Вітер буде переважно північно-західний, зі швидкістю 5-10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься від 1 до 6 градусів тепла, у південній частині країни — від 5 до 10 градусів, а в гірських районах Карпат очікується температура від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу. Вдень температура підніметься до 9-14 градусів тепла, в той час як на Закарпатті та на півдні країни стовпчики термометрів можуть досягти до 17 градусів.

У Київській області погода також буде мінливою, з відсутністю опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 1-6 градусів тепла, а вдень очікується 9-14 градусів. У Києві вночі температура коливатиметься в межах 4-6 градусів тепла, вдень — 11-13 градусів.

Нагадаємо, Північна Корея планує надіслати 10 000 солдатів до Росії: нові дані з Південної Кореї. Північна Корея направила 3000 військовослужбовців до Росії для підтримки її збройних сил у конфлікті з Україною.