УКРАЇНА

Зеленський зустрівся з громадськими діячами

Серед діячів був і Максим Буткевич — український правозахисник та воїн, якого нещодавно вдалося звільнити з російського полону.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що сьогодні, 23 жовтня, зустрівся з представниками громадянського суспільства.

«Організації за різними напрямами: зовнішня політика, розвиток оборонної сфери, захист свободи. Був і Максим Буткевич — український правозахисник та воїн, якого нещодавно вдалося звільнити з російського полону. Серед тем, які ми обговорили, План перемоги та потреба в обʼєднанні», — зазначив глава держави.

Він додав, що запропонував долучитися до розробки внутрішнього плану дій.

«Дякую за допомогу в розробці Морської стратегії. Важливо опрацювати формат технологічної Ставки — хороша пропозиція. Маємо разом повертати справедливість для України, наближати надійний мир і говорити з партнерами про все те, що може зробити Україну сильнішою. Дякую кожному й кожній за ідеї та пропозиції і готовність працювати разом», — заявив Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що провів сьогодні низку нарад, які стосувались фронту та поточних питань у владі.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp