УКРАЇНА

У Раді анонсували, що найближчим часом українські ракети покажуть конкретні результати

У своєму виступі під час телемарафону народний депутат Єгор Чернєв повідомив про успішне тестування деяких українських балістичних ракет.

Деякі ракети, вироблені в Україні, вже пройшли тестування. Однак існує нестача комплектуючих, необхідних для їхнього виробництва. Про це заявив народний депутат, керівник постійної української делегації в Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Чернєв під час телемарафону.

Читайте також: 64 начальникам МСЕК повідомлено про підозру, понад 4 тис. довідок про інвалідність скасовано, — СБУ

Він зазначив, що незабаром усі зможуть побачити результати використання українських балістичних ракет.

«Якщо говорити про «Вільху», тут питання є певні скажімо так до виробництва цих ракет. Я не буду зараз вдаватися в деталі, але є комплектуючі, які на сьогодні ми не можемо, на жаль, швидко отримувати», — повідомив Чернєв.

Він також зазначив, що в разі використання оперативно-тактичних ракетних комплексів, подібних до «Грому», активно триває робота з їх впровадження.

«І президент вже говорив про те, що балістичні ракети наші пройшли випробування. Тут, повірте мені, скоро будуть конкретні результати, які побачить не тільки Україна, а й Російська Федерація», — додав він.

Нагадаємо, росіяни підійшли впритул до лінії оборони ЗСУ в Часовому Яру, але ситуація контрольована. Окупанти постійно здійснюють авіаудари та обстріли з ракетних систем «Град».