ВСЕСВІТ

Трамп хоче подати позов проти CBS, через відредаговане інтерв’ю Гарріс

Дональд Трамп вважає, що матеріал було скорочено для його вигідного відображення.

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив про намір подати позов проти телеканалу CBS через те, що інтерв’ю з його опоненткою від демократів Камалою Харріс було скорочено. Про це повідомляє The Hill.

Трамп та його прихильники висловили критику на адресу CBS за публікацію скороченої версії інтерв’ю з Камалою Харріс у програмі «60 хвилин», стверджуючи, що вони відредагували матеріал для його вигідного відображення.

«Думаю, я буду позиватися до них …. Знаєте, вони не зможуть захистити таке рішення, а якщо почнуть, і навіть якщо вони виграють, то виглядатимуть дуже ніяково», — сказав Трамп. «Це було так погано, що вони мали б втратити ліцензію та зняти програму з ефіру», – наголосив екс-президент.

У короткій версії було обрізано частину відповіді Харріс щодо війни між Ізраїлем і ХАМАСом. Однак телеканал після цього опублікував повний текст відповідей, як вони звучали в ефірі. CBS повідомило, що запропонувало Трампу брати участь в інтерв’ю в цій програмі, і він спочатку погодився, але потім передумав. За даними опитування, проведеного агентством The Hill/Decision Desk HQ, Трамп випереджає загалом по країні віце-президентку Харріс на 2,2 процентних пункти, і спостерігається збільшення підтримки Трампа в багатьох ключових штатах.

Читайте також: План перемоги заново оцінюватиметься після виборів у США, — прем’єр Польщі

Нагадаємо, Харріс вважає, що Трамп «непридатний». Якщо 78-річний Трамп буде обраний президентом США, він перевершить рекорд президента Байдена як найстаріший глава держави, який обійняв посаду.