ЗАПОРІЖЖЯ

В Запорізькому обласному ТЦК та СП прокоментували відео зі стріляниною, яке з’явилось в мережі

19 жовтня в Комунарському районі Запоріжжя між військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки та мешканцем Запоріжжя стався конфлікт, в ході якого військовослужбовець вистрелив у повітря.

Відповідне відео з’явилось в телеграм-каналі «Труха».

Військовослужбовці ТЦК та СП разом з правоохоронцями проводили заходи оповіщення, коментують ситуацію в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Вони звернулись до перехожого з проханням надати для перевірки військово-обліковий документ, якого той при собі не мав. Тоді чоловіку запропонували добровільно приїхати до РТЦК для уточнення даних.

«Чоловік, замість виконання законної вимоги, розпочав нецензурну лайку, принижуючи честь та гідність військовослужбовців, після чого почав кликати перехожих на допомогу. Звісно, знайшлись бажаючи допомогти. Кілька чоловіків спробували застосувати фізичну силу до військовослужбовця. Після чого військовий в цілях самооборони попередив про здійснення їм пострілу та зробив постріл вгору з не бойової особистої зброї, дотримуючись всіх заходів безпеки передбачених у цих випадках», – пишуть в Запорізькому обласному ТЦК та СП.

Наразі призначено службове розслідування. Проводяться слідчі дії.

Ворог намагався просунутися біля селища в Запорізькій області


Читайте також:

«Був єдиною опорою своєї матері»: орденом «За мужність» (посмертно) нагородили захисника із Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!