ЗАПОРІЖЖЯ

«Був єдиною опорою своєї матері»: орденом «За мужність» (посмертно) нагородили захисника із Запорізької області

Указом президента України орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) був нагороджений військовослужбовець з Вільнянської міської територіальної громади Дмитро Тімаков. Почесну відзнаку вручили матері полеглого захисника – Юлії Анатоліївні.

Про це повідомили у Вільнянські міській територіальній громаді.

Дмитро народився в Енергодарі. Втім невдовзі після народження хлопця родина переїхала до Вільнянська, де він здобув середню освіту. По завершенню школу вступив до запорізького вищого професійного училища № 27 за спеціальністю «Електрозварювальник». Потім працював за фахом.

1 лютого цього року Дмитра мобілізували. Він був стрільцем-зенітником зенітного ракетного взводу другого парашутно-десантного батальйону.

Захисник загинув 20 квітня поблизу села Тоненьке Покровського району Донецької області.

«Завжди був чемним та чуйним, приходив на допомогу, був єдиною опорою та помічником своїй матері Юлії Анатоліївні. Планував створити сім’ю, але не судилося», – повідомили у територіальній громаді.

У полеглого 33-річного захисника залишилась мама – Юлія Анатоліївна. Присвоєний загиблому Дмитру орден «За мужність» III ступеня був вручений матері воїна.

У Запоріжжі відкрили звукову інсталяцію «Дерево пам’яті», — ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Обмін військовополоненими: серед звільнених п’ять мешканців Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!