УКРАЇНА

На Тернопільщині рятувальники ліквідували масштабну пожежу після нічної атаки ворога

У результаті нічної атаки ворога на Тернопільщині виникла масштабна пожежа на промисловому об’єкті.

Під час нічної атаки ворог завдав удару по одному з промислових об’єктів на Тернопільщині, що спричинило масштабну пожежу. Інцидент стався на території області в ніч на 16 жовтня. Вогонь швидко поширився на значну площу, створюючи загрозу для прилеглих територій та населення. Про це повідомляє  голова Тернопільської ОВА В’ячеслав Негода.

Читайте також: З початку 2022 року прокуратура відкрила близько 60 тисяч кримінальних проваджень щодо СЗЧ, — УП

Для оперативної ліквідації наслідків надзвичайної ситуації були мобілізовані підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) та Національної поліції. Загалом на місці події працювали 45 рятувальників на 12 одиницях спеціальної техніки та 12 поліцейських на 4 одиницях техніки.

Завдяки злагодженим і професійним діям співробітників ДСНС та поліції пожежу вдалося швидко локалізувати та повністю ліквідувати. За попередніми даними, внаслідок інциденту загиблих та травмованих немає. Оперативне втручання допомогло уникнути масштабніших наслідків та зберегти життя і майно.

Нагадаємо, РФ запустила по Україні 136 БпЛА: 51 знищили, 60 локаційно втрачені, більш як 20 — ще у повітрі. Для відбиття ворожої атаки було залучено авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи радіоелектронної боротьби, а також мобільні вогневі групи.