ЗАПОРІЖЖЯ

Школярів тимчасово окупованого Мелітополя агітують вступати до військових закладів РФ

Росіяни продовжують мілітаризацію дітей на тимчасово захопленій території Запорізької області. В мелітопольській середній школі №24 проходять регулярні уроки, на котрих бойовики росгвардії агітують дітей вступати у військові вищі навчальні заклади.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На уроках представник міноборони РФ розповів учням про Новосибірський, Санкт-Петербурзький, Пермський та Саратовський військові інститути, різновиди військових професій, переваги «кар’єри» російського військового, а також про власний бойовий досвід у загарбницькій війні проти України.

Таким заходам активно сприяє директор школи Михайло Щукін, який пішов на співпрацю з окупантами.

Крім цього колаборант зробив обов’язковим під час уроків плетіння маскувальних сіток для армії окупантів. Також він змушує дітей та батьків до збору продуктових наборів, медикаментів, запчастин та коштів для російських військових.

Окрім цього на окупованих територіях запровадять обов’язкові предмети з управління БПЛА.

Раніше повідомлялось, що з 1 вересня в окупованих школах Запорізької області запровадили нововведення, спрямовані на посилення пропаганди та ще більшу мілітаризацію дітей.

Нагадаємо, на окупованій частині Запорізької області російські загарбники взялися «за викорінення проукраїнського екстремізму» серед школярів та навчають педагогів виявляти «проукраїнських дітей».

Від авіаатаки на Запоріжжя постраждала земельна ділянка на Хортиці, — ФОТО


Читайте також:

Під час нічного авіаудару по Запоріжжю 12 жовтня була пошкоджена редакція гуляйпільської газети, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!