УКРАЇНА

Десантники знищили 19 одиниць техніки РФ в бою на Курахівському напрямку

Таврійські десантники відбили масовану російську атаку на Курахівському напрямку фронту.

19 одиниць бронетехніки було знищено в ході успішної оборони 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, яка відбила масовану атаку російських військ у районі села Костянтинівка на Донеччині. Окупанти, намагаючись прорвати оборону українських сил, кинули в бій 11 бойових броньованих машин з піхотою, супроводжуваних восьмома танками. Про це повідомляють на сторінці бригади у Facebook.

Читайте також: В Україні змінено деякі правила проходження ВЛК: подробиці

Попри чисельну перевагу противника, колони окупантів наштовхнулися на потужний опір десантників 79-ки. Злагоджена бойова робота українських підрозділів дозволила їм знищити 4 танки та 2 бронемашини ворога, завдавши значних втрат. Загалом, під час атаки було ліквідовано 23 російських солдатів, ще стільки ж отримали поранення.

Зазнавши відчутних втрат, вціліла ворожа техніка почала тиснути на «задню», що дало можливість українським пілотам ударних дронів влаштувати полювання за залишками окупантів. Цей бій підтверджує високий професіоналізм та мужність українських військових, які невпинно захищають свою землю від агресора.

Нагадаємо, ЗМІ: Франція не відкидає можливості відправки військ до України. Також Україні варто надати можливість атакувати російські військові об’єкти за допомогою західних ракет великої дальності.