ВСЕСВІТ

У Ростовській області через атаку дронів спалахнула пожежа: що відомо

Пожежа біля міста Новошахтинськ була досить сильною, вогонь спостерігався в мікрорайоні Нова Соколівка біля ЛЕП.

У ніч проти 27 вересня в Ростовській області Росії були задіяні сили та засоби протиповітряної оборони. Причиною тому стало виявлення безпілотного літального апарату в регіоні. Внаслідок відбиття повітряної атаки виникла пожежа під містом Новошахтинськ. Про це повідомив голова Ростовської області Василь Голубєв, а також різні російські ЗМІ.

Зазначається, що неподалік Новошахтинська близько третьої години ночі за допомогою систем ППО нібито було знищено сім безпілотників. Місцева влада також повідомила про дронову атаку, яка почалася о 23:46 за місцевим часом.

За словами губернатора, після падіння уламків у полі спалахнула трава, але вогонь був успішно локалізований. За інформацією російських ЗМІ, пожежа в районі міста Новошахтинськ виявилася досить сильною і почалася в мікрорайоні Нова Соколівка біля ЛЕП.

Читайте також: Росія почала встановлювати на Шахеди Starlink: з якою метою

Раніше повідомлялося, що у РФ спалахнув другий за ніч склад боєприпасів. Безпілотники атакували склад із боєприпасами у Тихорецьку Краснодарського краю. Місцеві жителі публікують відео з ефектними вибухами та вторинною детонацією. Глава міста підтвердив атаку безпілотників.