ЗАПОРІЖЖЯ

Провели стоячи на колінах: в Кушугумській громаді провели в останню путь полеглого захисника

У четвер, 26 вересня, Кушугумська громада провела полеглого захисника в останню путь. Чоловіку навіки тепер 37 років.

Про це повідомили у Кушугумській громаді.

Сергій Нємов, мешканець селища Малокатеринівка, долучився до лав Збройних сил України у травні 2023 року. Ніс службу спочатку на Донецькому напрямку, де отримав поранення. Згодом був передислокований на Харківський напрямок, де у жовтні отримав несумісні з життям поранення.

«11 довгих місяців рідні його шукали, ще була надія: може, десь в полоні, може, в лікарні. Дуже вони шукали його. І потім прийшло сповіщення, що треба робити ДНК. Вони двічі робили ДНК у Києві, де підтверджено. Дружина змогла опізнати по татуюванню на нозі», – розповіла Людмила Волик, староста Малокатеринівки журналістам «Суспільного».

Вчора мешканці громади створили ланцюг пошани та провели полеглого Сергія Нємова в останню путь.

«Всією громадою розділяємо горе рідних і той невимовний біль, який неможливо витримати… На колінах дякуємо Сергію Сергійовичу за те, що ми, тут, бо він разом з побратимами зупиняли те безмежне російське зло. Немає прощення окупантам за те горе, яке вони несуть українським сім’ям», – йдеться в повідомленні громади.

Полеглого захисника поховали на цвинтарі у селі Малокатеринівка.

Біля Роботиного Запорізької області відбили три штурми російських загарбників


Читайте також:

Війська РФ обстріляли дев’ять населених пунктів Запорізької області: надійшло 99 повідомлень про руйнування будинків та об’єктів інфраструктури

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!