ВСЕСВІТ

Прем’єру Словаччини Фіцо надіслали конверт із кулею

Відомо, що кулю знайшли охоронці під час перевірки пошти.

Прем’єр-міністру Словаччини Роберту Фіцо було доставлено конверт, усередині якого була куля. Цю інформацію опублікувало видання Аktuality.sk, посилаючись на прес-службу словацького уряду, у середу, 25 вересня.

«Ми можемо підтвердити, що конверт із кулею, адресований прем’єр-міністру Словаччини, сьогодні був доставлений до урядової канцелярії», — сказано в повідомленні.
Відомо, що кулю знайшли охоронці під час перевірки пошти.

«З ініціативи співробітників Управління захисту конституційних службовців та дипломатичних місій цим питанням займаються співробітники поліції відповідного підрозділу, який перебуває у віданні Регіонального управління поліції в Братиславі», — зазначили в поліції. Як відомо, 15 травня Роберт Фіцо зазнав замаху. 71-річний Юрай Цінтула кілька разів вистрілив у прем’єр-міністра Словаччини після виїзного засідання уряду у Гандлові.

Читайте також: Держсекретар США розповів, що потрібно для досягнення миру в Україні

Раніше повідомлялося, що Трампа попередили про погрози у вбивстві з боку Ірану. Представники Управління директора національної розвідки інформували Трампа про реальні та конкретні загрози з боку Ірану, спрямовані на його особисту безпеку та створення хаосу у Сполучених Штатах.