УКРАЇНА

Будинок у Харкові, зруйнований російським обстрілом, вже піддавався атаці на початку війни

24 вересня російська ракета влучила в житловий будинок у Київському районі Харкова, внаслідок чого шестеро людей постраждали.

Дім у Київському районі Харкова, в який росіяни влучили з КАБ вдень 24 вересня, вже був обстріляний на початку повномасштабного вторгнення. Але відтоді його відремонтували, утеплили, встановили вікна та повністю підготували до опалювального сезону. Проте зараз весь під’їзд зруйнований. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

Читайте також: Україна має право відповідати на атаки Росії, щоб забезпечити свою безпеку: Залужний

“У Київському районі у житловому будинку шестеро постраждалих. Поверхи у будинку склалися з восьмого по третій. Триває пошуково-рятувальна операція. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери”, — написав він у Telegram.

За словами Ігоря Терехова, у зруйнованому російською ракетою будинку мешкало 82 людини. Наразі з усіма намагаються зв’язатися, щоб з’ясувати, чи є люди під завалами.

Нагадаємо, РФ вдарила КАБами по багатоповерхівках Харкова: є жертви. Окупанти завдали ударів із використанням керованих авіаційних бомб по чотирьох адміністративних районах міста, включаючи відкриту територію в Київському районі.