УКРАЇНА

Полтавщина опинилася під атакою дронів, пошкоджено енергетичну інфраструктуру

Внаслідок російської атаки Шахедами, без світла залишилося 20 населених пунктів.

На території Полтавської області, через уламки збитих російських безпілотників, пошкоджено енергетичну інфраструктуру. За попередніми даними, внаслідок цього 20 населених пунктів залишилися без електрики. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін у своєму телеграм-каналі.

«Вночі ворог атакував Полтавщину БПЛА. У Миргородському районі могли чути звуки вибухів. Працювала протиповітряна оборона. Уламки ворожого БПЛА пошкодили кілька приватних будинків», — написав чиновник. За його словами, постраждалих немає.

«Уламками також пошкоджено енергетичну інфраструктуру в Полтавській області, внаслідок чого без світла залишилося 20 населених пунктів», — зазначив голова ОВА. Усі відповідні служби з ліквідації наслідків працюють на місці. Ситуація під контролем.

Раніше повідомлялося, вибухи пролунали на Полтавщині та Київщині. В областях України лунає повітряна тривога. Її причиною стало те, що ворог запустив дрони-камікадзе типу Shahed, цього разу – із Сумського напрямку.