УКРАЇНА

Сухопутні війська припинили призов чоловіків віком від 18 до 25 років

Командування Сухопутних військ України видало директиву, яка призупиняє призов чоловіків з обмеженими фізичними можливостями віком від 18 до 25 років.

Командування Сухопутних військ видало директиву, що призупиняє призов чоловіків з обмеженими фізичними можливостями віком від 18 до 25 років, як повідомив нардеп від партії «Євросолідарність» Олексій Гончаренко. Про це повідомляє LIGA.net

Читайте також: Росія намагалася зімітувати атаку на Хмельницьку АЕС

Два джерела видання у парламентському комітеті з національної безпеки підтвердили цю інформацію. Згідно з директивою Командування Сухопутних військ із номером 116/2/1/21409 від 19 вересня, у першому пункті ясно вказано про непризов чоловіків зазначеної вікової категорії.

Гончаренко додав, що ця директива вже надійшла до обласних і районних територіальних центрів комплектування через оперативні командування.

Нагадаємо, ЗСУ продемонстрували, як створюють проходи в мінних полях для наступу на Курщині. Українські військові інженери з 49-ї інженерно-штурмової бригади продемонстрували свої вміння в створенні проходів у мінних полях та комбінованих загородженнях на кордоні з Курською областю Росії.