УКРАЇНА

Зеленський відреагував на стрілянину біля Трампа

Володимир Зеленський підтримав Дональда Трампа після інциденту зі стріляниною біля нього, наголосивши на важливості верховенства права та засудженні політичного насильства.

Президент України Володимир Зеленський висловив підтримку колишньому президенту США Дональду Трампу після інциденту зі стріляниною біля нього. Зеленський висловив радість з приводу того, що Трамп не постраждав і його безпека не була під загрозою. Про це глава держави написав у Twitter (X)

«Радий дізнатися, що Дональд Трамп у безпеці та не постраждав. Найкращі побажання йому та його родині. Добре, що підозрюваного в спробі замаху швидко затримали. 

Наш принцип: верховенство права понад усе, і політичному насильству немає місця ніде у світі. Щиро сподіваємося, що всі будуть в безпеці», — заявив Зеленський.

Нагадаємо, підозрюваний у замаху на Трампа підтримував Україну. Раян Веслі Раут, якого підозрюють у підготовці замаху на колишнього президента Дональда Трампа, активно підтримував Україну у 2022 році через соціальні мережі.