УКРАЇНА

В Мукачево чоловік вдарив військового пляшкою: у ТЦК прокоментували

12 вересня в Мукачево стався інцидент, коли агресивний чоловік вдарив пляшкою по голові офіцера ТЦК.

Чоловік, якого затримали військові у Мукачево напередодні, вдарив пляшкою по голові офіцера ТЦК. Він був затриманий, а військовослужбовець госпіталізований, повідомляє прес-служба Закарпатського ТЦК та СП.

На відео, знятому перехожими, видно, як військовослужбовці затримують чоловіка біля спортивного майданчика поруч з Мукачівським обласним військово-цивільним навчальним центром. Чоловіка дійсно там затримали, але опубліковане відео не відображає всіх обставин подій, що передували затриманню, запевнили у прес-службі.

Відзначається, що інцидент стався близько 15:30 12 вересня — агресивно налаштований громадянин, якого видно на відео, підійшов до вхідних дверей Мукачівського РЦКК та СП і постукав у них.

“Перебуваючи у добовому наряді військовослужбовець відкрив двері. У цей же час, візитер зненацька вдарив військовослужбовця скляною пляшкою по голові і намагався втекти”, — йдеться в повідомленні.

У відповідь на ці дії група військовослужбовців відреагувала на акт агресії та затримала нападника. Силу було застосовано для того, щоб він не зміг втекти до прибуття поліції.

У Закарпатському ТЦК зазначили, що «дії військових були адекватними, швидкими та рішучими», оскільки ситуація вимагала негайного реагування на поведінку молодика.

Зловмисника передали патрульній поліції. Військовий був госпіталізований і отримує необхідну медичну допомогу. На даний час триває перевірка, поліція з’ясовує обставини інциденту. Розпочато службове розслідування за фактом нападу на військовослужбовця.

Нагадаємо, нічна атака дронів: українські сили збили 24 з 26 «Shahed». У ніч на 13 вересня 2024 року Росія здійснила атаку на Україну, використавши 26 ударних дронів «Shahed».