УКРАЇНА

Росіяни зруйнували міст між Покровськом та Мирноградом (ФОТО)

Відомо, що протягом останньої доби російські війська двічі атакували ключові інфраструктурні об’єкти в регіоні.

Російські війська завдали удару по Дмитрівському мосту в прифронтовому Покровську Донецької області, повністю зруйнувавши його. Цей міст був важливою транспортною артерією, що сполучає Покровськ із Мирноградом. Про це повідомили місцеві ЗМІ та міська військова адміністрація Покровська у Telegram.

За даними Покровської МВА, протягом останньої доби російські війська двічі атакували ключові інфраструктурні об’єкти в регіоні. Близько 10:50 російські окупанти обстріляли східну частину Покровська, внаслідок чого постраждала одна з областей поряд зі шляхопроводом. Вибухова хвиля також спричинила пошкодження у житлових багатоквартирних будинках.

Читайте також: У Покровську зведено кілька ліній оборони

О 4:40 того ж дня, російські сили завдали удару по дорожньому об’єкту, зруйнувавши одну з секцій шляхопроводу. За даними місцевої влади, наразі немає інформації про постраждалих.

Раніше повідомляли, що Україна перекинула додаткові сили для оборони Покровська. Російські війська активізували штурми на південь від міста, щоб розширити лінію фронту та оточити українські сили між Покровськом та Кураховим.