ВСЕСВІТ

Трамп завершить війну в Україні до вступу на посаду

Кандидат від Республіканської партії та колишній президент пообіцяв, що швидко покладе край війні, якщо здобуде перемогу на виборах у листопаді.

У США відбулися перші дебати між кандидатами у президенти — Камалою Харріс та Дональдом Трампом. Колишній президент та чинна віце-президент обговорили широкий спектр внутрішніх питань, а також торкнулися зовнішньої політики, включаючи ситуацію в Україні. Про це стало відомо від кандидатів у президенти США під час дебатів.

Під час теледебатів Дональд Трамп заявив, що якщо виграє вибори, він завершить війну в Україні до свого офіційного вступу на посаду президента США. Кандидат від Республіканської партії та колишній президент пообіцяв, що швидко покладе край конфлікту, якщо здобуде перемогу на виборах у листопаді, повторивши цю обіцянку під час дебатів з кандидатом від Демократичної партії Камалою Харріс. «Я зроблю це швидко і закінчу війну України та Росії. Якщо я буду обраним президентом, то зроблю це ще до того, як стану президентом», — сказав він.

Читайте також: З’їзд Демпартії не допоміг Гарріс збільшити відрив від Трампа — ЗМІ

Раніше повідомлялося, що Трамп звинуватив Україну в брехні про втрати людей, внаслідок атак РФ. Кандидат у президенти США запевнив, що у разі його обрання він «гарантовано» досягне угоди щодо припинення конфлікту в Україні.