УКРАЇНА

Сили ППО знищили 20 російських дронів, 5 БпЛА втрачено

Для відбиття повітряної атаки було залучено авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, а також підрозділи радіоелектронної боротьби.

У ніч проти середи, російські сили завдали ударів по Україні, застосувавши балістичну ракету «Іскандер-М», дві зенітні ракети С-300, шість протирадіолокаційних ракет Х-31П, а також 25 ударних безпілотників «Shahed». Про це повідомляє командування Повітряних сил у Telegram.

«Внаслідок протиповітряного бою збито 20 ударних БПЛА, 5 ворожих безпілотників локаційно втрачено на території України», — наголошується в повідомленні.
Інформації про постраждалих та руйнування не надходило.

Відомо, що для відбиття повітряної атаки було задіяно авіацію, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи, а також підрозділи радіоелектронної боротьби Сил оборони України. Протиповітряна оборона активно діяла у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях.

Читайте також: Навчальний рік під час війни: скільки шкіл в Україні не мають укриттів

Раніше повідомлялося, що у Кривому Розі пролунали вибухи. Увечері 10 вересня російські війська запустили на територію України кілька груп ударних безпілотників. Вибухів було принаймні два. Перший у місті чули о першій ночі.