УКРАЇНА

РФ уночі атакувала Черкащину: що відомо

За попередньою інформацією, знищено 14 російських БПЛА. Однак є кілька влучань, а також наслідки через падіння уламків.

У ніч на 10 вересня російські війська завдали удару по Черкаській області. На місці були залучені Сили ППО, також було зафіксовано влучання, є постраждалі. Про це повідомив голова ОВ Ігор Табурець у Telegram.

“Складна ніч для Черкаської області. З численними ворожими атаками. Більшість із них наші захисники відбили», — зазначив він. За попередньою інформацією, загалом знищено 14 БПЛА противника. Однак є кілька влучань, а також наслідки через падіння уламків.

Читайте також: Польща підняла свої літаки через атаку Росії на Україну

Зокрема, у Черкасах двоє людей травмовано. Їм надано необхідну допомогу. Відомо, що пошкоджено кілька будинків та об’єктів приватного бізнесу. Фіксувалося загоряння сухої рослинності. За словами голови ОВА, на Уманщині пошкоджено інфраструктурний об’єкт. У Черкаському районі через падіння уламків спалахнула трава. Пожежу ліквідовано.

Раніше повідомлялося, що Повітряні Сили збили 38 ударних БпЛА під час нічної атаки. Російські окупанти завдали чергового удару з використанням дронів і ракет, проте українські сили ППО змогли знищити більшість загроз.