УКРАЇНА

Дощі накриють Україну 12-13 вересня: синоптик

У четвер, 12 вересня, та п’ятницю, 13 вересня, Україна переживе дощову погоду. Найбільша кількість опадів очікується в західних областях, проте дощі можуть охопити всю країну.

Україна зіткнеться з дощовою погодою в четвер, 12 вересня, і п’ятницю, 13 вересня. Найбільша кількість опадів випаде в західних областях країни. Таку інформацію надала синоптик Наталка Діденко.

Читайте також: Навчальний рік під час війни: скільки шкіл в Україні не мають укриттів

«Великих дощів найближчим часом не передбачається. Основна кількість вологи очікується в західних областях України, проте 12-13 вересня дощі охоплять всю територію країни», — зазначила Діденко.

Водночас, у середу, 11 вересня, більшість областей отримають насолоду від сухої та теплої погоди. Удень температура повітря становитиме +25…+30°C, можливі локальні дощі надвечір. Нічні температури будуть у межах +18…+23°C. У Києві 11 вересня збережеться суха погода, температура підніметься до +27°C.

Нагадаємо, еколог розповіві, що призвело до забруднення річки Десна. Еколог Олег Листопад розповів про серйозну екологічну ситуацію в Сумській області, спричинену аварією на цукровому заводі в Тьоткіному.