УКРАЇНА

На Стрийщині під час відпочинку потонули дві дівчини

Трагічна подія сталася на Стрийщині: під час відпочинку на річці потонули дві неповнолітні дівчини.

У селі Дуліби Стрийського району сталася трагедія – дві молоді дівчини, віком 16 та 17 років, загинули в річці під час відпочинку. Про це повідомляють у ДСНС.

На місце інциденту оперативно прибули рятувальники з міста Стрий. Як з’ясувалося, троє подруг відпочивали біля річки, коли одна з них несподівано почала тонути. На допомогу кинулася інша дівчина, але вона також опинилася під водою.

Очевидцем трагедії став небайдужий чоловік, який зумів витягти одну з дівчат на берег. У цей момент на місце події прибули рятувальники разом із працівниками поліції. Спільними зусиллями вони намагалися врятувати життя однієї з потерпілих, проводячи серцево-легеневу реанімацію до прибуття медиків.

Друга дівчина була знайдена на поверхні води поблизу берега без ознак життя. На жаль, попри всі зусилля медиків, обидві дівчини загинули.

Нагадаємо, у ДБР розповіли, чому не вдалося затримати Дмитрука перед його втечею з України. Державне бюро розслідувань виявило ознаки підготовки до втечі народного депутата Артема Дмитрука, проте не мало законних підстав для його затримання до того, як він залишив Україну.