ЗАПОРІЖЖЯ

У Запоріжжі відкрили торги на відбудову частково зруйнованої дев’ятиповерхівки

На початку серпня замовник розірвав договір з ТОВ «Міське Будівництво», яке є генеральним підрядником на трьох напівзруйнованих будинках, оскільки він без пояснень зупинив відбудову. Наразі оголошено відкриті торги з особливостями на відбудову дев’ятиповерхівки по вулиці Запорізька 2-б.

Про це повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Запорізькій області

За висновками експертної організації, після ракетного удару по дев’ятиповерхівці 22 березня 2023 року, інженерні мережі та конструкції будівлі частково зруйновані та потребують капітального ремонту. Наразі замовник робіт оголосив торги на капітальний ремонт житлового будинку по з відновленням несучих конструкцій.

«Запрошуємо будівельні компанії, що мають досвід реалізації проєктів у цивільному будівництві, на конкурентних засадах взяти участь в оголошеній закупівлі з особливостями за посиланням», – йдеться в повідомленні.

Оприлюднена вся проєктна документація, щоб компанії могли підготувати виважені тендерні пропозиції, які можна подати до 11 вересня.

Після визначення переможця буде укладено договір підряду та розпочнуться будівельні роботи. Вони будуть виконуватися згідно з чинними будівельними нормами та з урахуванням сучасних вимог.

Жителям зруйнованого ударами будинку на Кияшка обіцяють завершити ремонтні роботи цього року, — ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Під ворожий вогонь потрапили 11 міст і сіл Запорізької області: наслідки російських обстрілів 29 серпня, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!