ЗАПОРІЖЖЯ

Сім спортсменів з Запорізької області представлять регіон на цьогорічних Параолімпійських іграх у Парижі

З 28 серпня і до 8 вересня в Парижі триватимуть Паралімпійські ігри-2024. Від України виступлять 140 атлетів, які змагатимуться у 17 видах спорту. Серед них є і мешканці Запорізької області.

Про це повідомив Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації.

У змаганнях братимуть участь спортсмени Запорізького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»: Марія Помазан (легка атлетика), Микита Барабанов (легка атлетика), Марина Вербова (плавання), Кирило Гаращенко (плавання), Юлія Липецька (тхеквондо), Максим Ніколенко (настільний теніс) та Лев Кац (настільний теніс).

«Девіз національної паралімпійської збірної команди України — «Ваша підтримка — наша перемога!» Тож вболіваймо за наших – сьогодні і завжди!», – написав Іван Федоров.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», цього року на Олімпійських іграх в Парижі Парвіз Насібов, борець греко-римського стилю, завоював срібну медаль. Вікторія Кесарь стала сьомою у змаганнях з парних стрибків у воду. А 23-річний Михайло Кохан завоював «бронзу» у метанні молота. У Запоріжжі зустріли олімпійців Парвіза Насібова та Вікторію Кесарь та вручили їм грошові сертифікати. А президент України вручив ордени Михайлу Кохану, Парвізу Насібову, його тренеру Євгену Черткову.

Реконструкція ШВСМ в Запоріжжі: стало відомо, коли завершать всі роботи, — ФОТО


Читайте також:

Ворог завдав 252 удари по Запорізькій області: під обстрілом були 13 населених пунктів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!