УКРАЇНА

Росія атакувала Одесу: четверо поранених, серед них дитина

Російські обстріли Одеси: черговий теракт проти мирного населення завдав руйнувань енергетичній інфраструктурі та спричинив постраждання серед цивільних, зокрема дитини.

Сьогодні, 26 серпня, під час масованого обстрілу території України російські війська завдали ударів по енергетичній та цивільній інфраструктурі Одеської області. Повідомляється про постраждалих, серед яких є дитина. Про це інформує Telegram-канал голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера.

Читайте також: У Польщі після потужного вибуху спалахнула пожежа

За словами Кіпера, російські терористи цілеспрямовано атакували енергетичні об’єкти та цивільну інфраструктуру регіону.

Унаслідок обстрілу поранення дістали четверо людей, зокрема 10-річний хлопчик. Троє постраждалих, включно з дитиною, були госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Також зафіксовано падіння уламків ракет, що призвело до пошкодження приватних будинків і значної кількості автотранспорту. В Одеському районі спостерігаються перебої з електропостачанням.

Нагадаємо, Шахеди порушили повітряний простір Білорусі під час масованої атаки РФ. Незважаючи на тричі порушення повітряного простору Білорусі російськими безпілотниками, білоруські ВПС не підіймалися у повітря.