УКРАЇНА

Ухилянти два дні намагалися втекти до Румунії, але потрапили в руки прикордонників

Прикордонники затримали чотирьох чоловіків, що намагались незаконно перетнути кордон.

Прикордонники відділення «Богдан» Мукачівського загону виявили чотирьох осіб, які намагалися нелегально перетнути державний кордон України. Під час патрулювання гірської ділянки кордону, прикордонний наряд помітив підозрілі особи, що рухались у напрямку українсько-румунського кордону. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Читайте також: СБУ викрила чергову схему для ухилянтів: що відомо

Затримані – два жителі Чернігівщини віком 33 та 28 років, 22-річний мешканець Буковини та 23-річний галичанин. Чоловіки вже дві доби подорожували горами, намагаючись обійти контрольні пости, щоб незаконно потрапити до Румунії.

Всі чотири особи були затримані і доставлені до прикордонного підрозділу. Щодо них склали протоколи про адміністративне правопорушення відповідно до статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справа вже направлена до суду для подальшого розгляду.

Ухилянти два дні намагалися потрапити до Румунії, але потрапили в руки прикордонників / facebook.com/zahidnuy.kordon

Ухилянти два дні намагалися потрапити до Румунії, але потрапили в руки прикордонників / facebook.com/zahidnuy.kordon

Нагадаємо, Україна погодила з Індією чотири документи. Угоди охоплюють медичну сферу, сільське господарство, гуманітарну співпрацю та культурні обміни.