ЗАПОРІЖЖЯ

Майже 54% батьків дали згоду: гімназія в Шевченківському районі Запоріжжя працюватиме за змішаною формою навчання

З 1 вересня гімназія №34 у Шевченківському районі міста працюватиме за змішаною формою навчання. У навчальному закладі сформували 22 класи. З 656 учнів гімназії 458 наразі знаходяться в Запоріжжі.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Гімназія має укриття площею 500 квадратних метрів. В ньому провели капітальний ремонт за кошти з міського бюджету та державної субвенції. В сховищі встановили  вентиляцію, провели каналізацію, збудували санвузли та оновили електрику. Завдяки цьому учні ще навесні змогли перейти на змішану форму навчання.

Наразі майже 54% батьків надали згоду на навчання своїх дітей за змішаною системою (дітей, які присутні у місті). Днями в закладі провели захід для батьків школярів, щоб розповісти організацію навчального процесу та ознайомили з облаштуванням шкільного укриття.

«У нас 22 класи. Ми підготували різні варіанти навчання школярів за змішаною формою. Один варіант – у дві зміни, другий – почергово по тижням, або по кілька днів для кожного класу на тиждень. Будемо постійно консультуватися з батьками, за необхідності застосовувати різні варіанти такого навчання або змінювати їх», – сказала Євдокія Дацінько, директора гімназії №34.

У Запорізькій міській раді нагадують, що батьки школярів можуть обирати форму навчання для своїх дітей. Навіть якщо у школі прийняте рішення про перехід на змішану форму навчання, батьки можуть залишити дітей на дистанційному. Для цього будуть створені необхідні умови.  

У Запоріжжі почали будівництво ще однієї «підземної школи»: коли планують завершити роботи, — ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

У Запоріжжі запрацював дитсадок: скільки дітей туди ходить, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!