ЗАПОРІЖЖЯ

У Запоріжжі запрацював дитсадок: скільки дітей туди ходить (ФОТО)

На початку серпня у Запоріжжі відновили роботу 18 комунальних дитячих садків. Діти, за письмової згоди батьків, можуть перебувати в садочках по три години на день. Один з закладів дошкільної освіти, що відновив роботу – дитячий садок №75 «Сонечки».

Про це повідомили у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

В рамках капітального ремонту в укритті садочка застелили лінолеумом, вирівняли та пофарбували стіни, замінили двері, встановили сучасну припливно-витяжну вентиляцію. Також замінили електропроводку та обладнали кімнату гігієни новою сантехнікою.

В укритті є все необхідне для безпечного перебування дітей: два виходи, запаси питної та технічної води, енергонезалежні лампи, два генератори, аптечки, вогнегасники. Нині до дитсадка окрім 15 своїх вихованців, приходять 45 дітей з двох сусідніх дошкільних закладів, де немає укриття. А з нового навчального року до них приєднаються ще 30 дітлахів ще з одного дитячого садочка.

Діти відвідуватимуть садок у дві зміни. Тут малеча навчається впродовж трьох годин двічі на тиждень. Для цього в укритті були облаштовані три кімнати. Також є окрема кімната для надання медичної допомоги, де постійно перебуває медпрацівник. 

«Ми провели опитування. 70% батьків погодились, щоб їхні діти відвідували наш дошкільний заклад в очному форматі», – повідомила Світлана Мирошник, директорка закладу дошкільної освіти № 75.

У Запоріжжі зустріли олімпійців та вручили їм грошові сертифікати, — ФОТО


Читайте також:

Знищено майно людей: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області 22 серпня, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!