ЗАПОРІЖЖЯ

У Запоріжжі зустріли олімпійців та вручили їм грошові сертифікати, — ФОТО

До Запоріжжя повернулись учасники цьогорічних Олімпійських ігор у Парижі. Вчора, 21 серпня, відбулись урочистості на честь Парвіз Насібов, борця греко-римського стилю у вазі до 67 кг, який на олімпіаді завоював срібну медаль та Вікторії Кесарь, стрибунку у воду, яка стала сьомою у змаганнях з парних стрибків у воду.

Про це повідомили у Запорізькій міській раді та Запорізькій обласній військові адміністрації.

Під час урочистого заходу Парвіз Насібов, який вже вдруге став срібним призером Олімпійських ігор, розповів про свої враження. 

«Звичайно, було тяжко, ніщо не дається легко. Медаль для мене – це не просто метал, це велика історія, яка залишиться за мною та моїм прізвищем», – зізнався Парвіз. 

Від обласної та міської влади олімпійці отримали грошові сертифікати: Парвіз Насібов – на 2 мільйони гривень, Вікторія Кесарь – на 500 тисяч гривень. Також сертифікати отримали тренери спортсменів: Євген Чертков тренер Парвіза Насібова отримав сертифікат на 250 тисяч гривень, а Ірина Журавльова, наставниця Вікторії Кесарь, на 120 тисяч гривень.

Водночас Іван Федоров, голова Запорізької обласної військової адміністрації повідомив, що влада готова підтримувати спортсменів. Найближчим часом буде завершена реконструкція школи вищої спортивної майстерності, де спортсмени зможуть тренуватися та готуватися до змагань. 

Ворог завдав удар по території агропідприємства: наслідки обстрілів Запорізької області 21 серпня, — ФОТО


Читайте також:

В Запоріжжі у власній квартирі загинув чоловік: подробиці

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!