УКРАЇНА

Лукашенко наказав перекинути війська до кордону: в ДПСУ прокоментували можливу загрозу

Представник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону запевнив, що наразі українські прикордонники не помітили збільшення техніки або військових сил на території Білорусі.

Наразі українські прикордонники не фіксують збільшення кількості техніки або особового складу на території Білорусі. Про це повідомив Андрій Демченко, представник Держприкордонслужби, в ефірі телемарафону.

Читайте також: Трамп боїться повторного замаху: як кандидат у президенти США дбає про свою безпеку

За словами Демченка, обстановка на кордоні з Росією залишається стабільною. Немає жодних змін у переміщенні техніки та особового складу білоруської армії. Однак ця загроза продовжує залишатися актуальною.

«Ситуація на кордоні залишається незмінною. Ми не спостерігаємо переміщень техніки або військ білоруської армії», — зазначив він.

Демченко також зазначив, що Мінськ продовжує посилювати напруженість. Це може бути пов’язано з переміщенням техніки всередині Білорусі.

«Не виключено, що Росія продовжує чинити тиск на Білорусь з метою дестабілізації ситуації на кордоні або повного залучення Білорусі в конфлікт. Сподіваюся, що в Білорусі вистачить розуму не піддаватися на ці провокації і тиск з боку Росії», — додав представник Держприкордонслужби.

Нагадаємо, Володимир Путін може вдарити по Україні на День незалежності: у США розкрили деталі. Не виключається масований удар по Києву дронами та ракетами.