УКРАЇНА

Григорій Козловський наближає перемогу — «Золотий лев» для золотого серця

Засновник футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський отримав високу військову відзнаку «Золотий лев» за вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України. Нагороду йому особисто вручив командир 24-ї окремої механізованої бригади Іван Голішевський.

Співзасновники благодійного проєкту «Пташки Перемоги» Ігор Дулин та Олександр Тіщенко передали Григорію Козловському відзнаку за постійну фінансову та організаційну допомогу їхній ініціативі. Лише на проєкт «Пташки Перемоги» Григорій Петрович перерахував 4 мільйони гривень.

Як зазначив Олександр Тіщенко, безперервна підтримка таких меценатів, як Григорій Козловський, дозволяє систематично забезпечувати наших захисників необхідними дронами. Це справжній приклад того, як спільними зусиллями ми можемо наблизити перемогу.

Отримавши заслужену нагороду, Григорій Козловський не забув подякувати тим, хто найбільше цього потребує — нашим захисникам. Він закликав громадськість долучитися до благодійного аукціону «Пташки Перемоги», який відбудеться 22 серпня, щоб разом наблизити нашу перемогу. Завдяки таким ініціативам, як цей аукціон, ми зможемо забезпечити наших військових усім необхідним для захисту України. Цього дня також заплановано передачу 10-тисячного дрона для Збройних Сил України.

Ігор Дулин, висловив щиру подяку Григорію Козловському за його незмінну підтримку. Завдяки його допомозі, як фінансовій, так і організаційній у проведенні благодійних аукціонів, проєкт може системно забезпечувати наших захисників дронами. Крім того, Дулин зазначив, що проєкт активно залучає кошти самостійно, організовуючи благодійні аукціони.

«Ці відзнаки – символічні, але дуже приємні. Вони є свідченням того, що наші зусилля з підтримки армії помічені та високо оцінені. Закликаю всіх взяти участь в благодійному аукціоні – разом ми наближаємо перемогу України», – наголосив засновник ФК «Рух» Григорій Козловський.

Нагадаємо, раніше Григорій Петрович Козловський вже був відзначений Міністерством оборони України, Повітряними силами ЗСУ та отримав найвищу нагороду для цивільної особи – «Знак пошани».

Завдяки небайдужості львівського мецената Григорія Козловського та футбольного клубу «Рух», наші захисники на фронті відчувають потужну підтримку. Їхні благодійні ініціативи, такі як футбольні турніри та аукціони, дозволяють забезпечувати військових необхідним спорядженням та технікою. Теплі речі, зібрані під час матчу «Віримо в ЗСУ», та дрони, придбані на честь прикордонників, – це лише невелика частина того, що було зроблено завдяки їхній допомозі.