УКРАЇНА

Окупанти убили 4 людей у Турецьку і Зарічному

Внаслідок обстрілу, у Торецьку загинула 71-річна пенсіонерка, у Зарічному вбито троє цивільних віком від 61 до 72 років.

Сьогодні, 19 серпня російський ворог обстріляв місто Торецьк та селище Зарічне на Донеччині. Внаслідок чого загинуло 4 мирних мешканців.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура у Facebook.

«19 серпня окупанти завдали чергового удару по м. Торецьк. Попередньо, ворог використав проти мирного населення артилерію. Внаслідок важкого осколкового поранення у дворі домоволодіння загинула 71-річна пенсіонерка”, — йдеться у повідомленні. Також зазначається, що РФ вдарила по селищу Зарічне Лиманської ТГ. Удар прийшовся на приватний сектор, на вулиці померли люди, «троє цивільних віком від 61 до 72 років – чоловік і подружня пара».

У прокуратурі кажуть, що тип озброєння, яким били по Зарічному, ще визначається. Розпочато досудові розслідування за ч. 2 ст. 438 КК України (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, раніше ворог обстріляв Херсонщину: поранено п’ятьох осіб. Нині розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці документують наслідки обстрілів.