ЗАПОРІЖЖЯ

Запорізький «Козацький ліцей» переходить на офлайн-навчання: в закладі відремонтували укриття, — ФОТО, ВІДЕО

7 класів одночасно, а це 175 учнів, зможуть навчатися офлайн в укритті в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей». В закладі триває підготовка до нового навчального року.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Укриття в ліцеї майже повністю відремонтовано. Обладнано п’ять окремих класних кімнат, побутові та санітарно-гігієнічні приміщення. Є вентиляція, пожежна сигналізація та інтернет.

«Наразі дообладнуємо ще 2 класи в укритті. Ремонти виконуються за кошти з обласного бюджету. Вони вже на фінішному етапі — залишилося лише пофарбувати стіни. Ми склали зручний графік навчання. Два тижні на місяць діти зможуть відвідувати уроки в школі, ще два тижні — навчатимуться дистанційно», — розповіла директорка ліцею Оксана Губіна.

В школі-інтернаті навчаються 430 учнів 5-11 класів. Уроки в них тривають до 15:30, тож тут будуть організовані обіди та полуденки.

За словами заступника директора школи Володимира Ушатого, педагоги вже вийшли з відпустки та готують плани уроків. Адміністрація складає розклад занять та працює над покращенням матеріального забезпечення закладу освіти.

«Ми хотіли б обладнати класи в укритті інтерактивними дошками з проєкторами, адже без сучасних гаджетів в процесі навчання обійтися вкрай важко. Робимо все можливе, щоб учні навчалися з інтересом, отримували глибокі знання і могли самореалізуватися в майбутньому», — відзначив Володимир Ушатий.

Нагадаємо, цей навчальний рік триватиме з 2 вересня 2024 до 30 червня 2025. Раніше у Запоріжжі показали, як ведуть роботи на місцях майбутніх підземних шкіл.

Збитки від забруднення атмосферного повітря внаслідок бойових дій в Запорізькій області сягнули 182 мільйонів гривень


Читайте також:

У МАГАТЕ заявили про погіршення безпекової ситуації на окупованій Запорізькій атомній станції

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp 

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!