ВСЕСВІТ

Росія заявила про атаку БПЛА: окупанти перекрили Кримський міст

У ніч на 16 серпня над окупованим Кримом пролунали вибухи, а окупаційна влада перекрила рух на Кримському мосту.

У ніч на 16 серпня над окупованим Кримом пролунали вибухи, а окупаційна «влада» перекрила рух на Кримському мосту. Зранку Росія повідомила про «відбиття українських безпілотників». Про це повідомляє канал Крымский ветер, а також окупацiйний губернатор Севастополя Михайло Развожаєв у Telegram

Канал повідомив, що вибухи пролунали близько 03:30 ночі. Развожаєв у свою чергу повідомив, що над півострові працювала ППО. 

Канал повідомив про можливий проліт над горою Мітрідат у Керчі, де нібито розташований ракетний комплекс «Панцир-С1». Також повідомлялося, що над Кримом патрулюють гелікоптери.

Рух Керченським мостом відкрили тільки о 07.13, він був закритий з 03.15. За цей час скупчилися багатокілометрові черги з обох боків на автомобільних під’їздах до мостової споруди.

Вранці Міністерство оборони Росії повідомило про нібито знищення п’яти безпілотників над Чорним морем і двох безпілотних катерів у Чорному морі.

Нагадаємо, понад 1 300 окупантів, 12 танків та 35 ББМ: Генштаб розповів про втрати РФ за добу. Загальні бойові втрати ворога з початку повномасштабного вторгнення: актуальні цифри станом на 16 серпня 2024 року.