УКРАЇНА

Легіон «Свобода Росії» зробив заяву на тлі наступу ЗСУ на Курську область

Учасники «Легіону Свободи Росії» звернулися до російських військових із закликом скласти зброю та здатися в полон.

Добровольці з «Легіону Свободи Росії», які воюють на боці України, закликають російських військових здатися в полон з можливістю приєднатися до української армії. Про це йдеться у Telegram легіону. 

Читайте також: В Україні вступив у дію закон про легалізацію медичного канабісу

“Ваші політруки, сидячи в теплому тилу, наполегливо рекомендують не здаватися в полон, а підірватися на своїй же гранаті. Але солдати РФ сотнями ігнорують злочинний наказ, обираючи жити, а не загинути за нову медальку полкана чи черговий особняк Герасимова. Це рішення — здорова альтернатива бездумній смерті”, — заявили в легіоні. 

Бійці закликали всіх військовослужбовців Збройних сил Росії добровільно здатися в полон Збройним силам України, як це зробили інші російські військовослужбовці. А для тих, хто хоче продовжити боротьбу за нормальне майбутнє Росії, залишається залізний варіант — приєднатися до Легіону.

Добровольці заявили, що готові розмовляти з усіма, хто бажає повернути зброю проти Кремля.

Нагадаємо, Україна може повернутися до графіків відключень світла на наступному тижні. Українців попереджають про можливе повернення графіків відключень електроенергії через очікуване підвищення температури.